HR-Medewerker

Uur per week

32 - 38

Denkniveau

HBO

Locatie

Ulft/Dinxperlo

Talen

NL
Deel vacature

Table of Contents

Overzicht HR-Medewerker

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste HR-medewerker die houdt van afwisseling en uitdagingen. Je werkt samen met een team van drie collega’s aan het beheer van de complete personeelsadministratie, van instroom tot uitstroom en alles daartussenin. Het correct afhandelen van mutaties en het opstellen van heldere en professionele correspondentie zijn daarbij belangrijke taken. Daarnaast fungeer je als vraagbaak voor medewerkers en leidinggevenden.

Als HR-medewerker bij Giesen speel je een belangrijke rol in het ontwikkelen van onze medewerkers. We hebben de eerste stappen gezet richting het ontwerpen en inzetten van ons eigen e-learning platform en we zoeken iemand die ons hier verder mee kan helpen. Met jouw kennis en ervaring kun je bijdragen aan de ontwikkeling van Giesen en het welzijn van onze medewerkers.

Op onze afdeling HRM werken we als een hecht team, waarbij we elkaar ondersteunen en versterken. Als jij je thuis voelt in deze dynamische omgeving en energie krijgt van het afhandelen van diverse HR-taken, dan ben jij wellicht de HR-medewerker die we zoeken!

Waar krijg jij energie van?

Waar zijn wij naar opzoek?

Wat kan je van ons verwachten?

Zie jij deze vacature zitten? Solliciteer dan onderaan deze pagina!

Video afspelen

Sollicitatie procedure

Heb je een vacature gevonden waar jij naar opzoek bent? Solliciteer dan via het formulier onder deze vacature. Heb je nog eventuele vragen dan kan je ons gerust bellen op 0315 – 74 50 20. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar ons met je motivatie.

Na je sollicitatie kijken we zorgvuldig naar je CV en motivatiebrief. We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij uitgenodigd voor een gesprek? Dan willen we er op deze manier achter komen of jij geschikt bent voor de functie. Dit gesprek zal met een HR-medewerker en een medewerker van de afdeling waar jij wil gaan werken. Maximaal een week na het gesprek krijg je van ons een reactie.

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben over jou of je ambities. In dat geval nodigen we je uit voor een tweede gesprek of voor een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag krijg je een nog beter beeld van Giesen. Zo kan je ook goed bepalen of jij jezelf bij ons ziet werken.

Je wordt gebeld of gemaild met het goede nieuws. Dan doen we je een aanbod met een CAO-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Giesen!

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?