Coördinator Werkvoorbereiding

Uur per week

38

Denkniveau

AD/HBO

Locatie

Dinxperlo

Talen

NL
Deel vacature

Table of Contents

Giesen Coffee Roasters is een familiebedrijf dat meer dan 30 jaar ervaring heeft in het fabriceren van hoogwaardige kwaliteit koffiebranders en wereldwijd opereert.

Door gebruik te maken van staal, roest vast staal, gietijzer, hoogwaardige elektrische componenten en materialen van de hoogste kwaliteit, bouwen we betrouwbare koffiebranders met een lange levensduur.

Ons product wordt van begin tot eind in eigen beheer geproduceerd. Elk product is met de hand gebouwd door ervaren vakmensen en individueel getest. Dit gebeurt al jarenlang in Ulft en sinds afgelopen jaar ook op onze nieuwe productielocatie in Dinxperlo!

Overzicht Coördinator Werkvoorbereiding

Voor onze nieuwe productielocatie in Dinxperlo zijn wij op zoek naar een Coördinator Werkvoorbereiding. Het betreft een zelfstandige rol waarin je veelvuldig contact hebt met diverse afdelingen om de productie in Dinxperlo zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en bewaken van de volledige productieplanning. Je overziet de volledige keten van forecast tot en met het verzenden van de koffiebrander overzien, met als doel deze keten iedere dag weer te stroomlijnen en onze klanten volledig tevreden te houden.

Er is op de nieuwe locatie een goede productieflow neergezet waarbij efficiëntie en verbetering centraal staan, jij bent verantwoordelijk voor het blijvend doorontwikkelen hiervan. Je helpt je directe collega’s werkzaamheden in kaart te brengen, te structureren en zo nodig processen te verbeteren. Jij durft collega’s aan te spreken en verantwoording af te dragen aan de productiemanager.

Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team, waarin er genoeg mooie en uitdagende projecten liggen om op te pakken!

Waar krijg jij energie van?

Waar zijn wij naar opzoek?

Wat kan je van ons verwachten?

Zie jij deze vacature zitten? Solliciteer dan onderaan deze pagina!

Video afspelen

Sollicitatie procedure

Heb je een vacature gevonden waar jij naar opzoek bent? Solliciteer dan via het formulier onder deze vacature. Heb je nog eventuele vragen dan kan je ons gerust bellen op 0315 – 74 50 20. Heb je toch niet kunnen vinden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar ons met je motivatie.

Na je sollicitatie kijken we zorgvuldig naar je CV en motivatiebrief. We streven ernaar om je binnen twee weken te laten weten of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Ben jij uitgenodigd voor een gesprek? Dan willen we er op deze manier achter komen of jij geschikt bent voor de functie. Dit gesprek zal met een HR-medewerker en een medewerker van de afdeling waar jij wil gaan werken. Maximaal een week na het gesprek krijg je van ons een reactie.

Het kan zijn dat we nog wat aanvullende vragen hebben over jou of je ambities. In dat geval nodigen we je uit voor een tweede gesprek of voor een meeloopdag. Tijdens de meeloopdag krijg je een nog beter beeld van Giesen. Zo kan je ook goed bepalen of jij jezelf bij ons ziet werken.

Je wordt gebeld of gemaild met het goede nieuws. Dan doen we je een aanbod met een CAO-conform salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Welkom bij Giesen!

Wat je collega's zeggen

Klaar om bij Giesen te werken?